Osynliga hästar

Hej kära bloggläsare! Nu ska ni få veta något nytt om mig. Jag har nämligen osynliga hästar. Inte lufthästar utan osynliga hästar och dom finns på riktigt. Vill ni veta mer om de och hur man önskar en, kika in på min väns blogg mirabelmax.blogg.se. Jag har två osynliga hästar. Min shettis är skimmel och heter Moddy. Jag fick honom i början av sommarlovet 2009 när jag var 8 år. Moddy är född 2002. Men nu har ju jag växt ur honom och har nu Kalle. Han är en nordsvensk travare men som aldrig gått på travet. Han och jag brukar tävla i hoppning och dressyr. Han är brun med stjärn och är född 1998. Men Kalle är halt och har en senskada på höger fram. Nu ska jag få hyra min kompis ridtravare Sam istället.:) Här är några bilder på hur Moddy och Kalle ser ut ungefär. Bilderna är från slawik och foto-vik.ru. Hejdå!

:(

Jag tror jag dör.:( Snart växer jag ur Trio!:'( Han är B-ponny och jag är 158 cm lång. Men jag kommer alltid att älska min gullegris! Jag har ju i alla fall Basilica, som jag också älskar.<3 // Ponnykramar!

Lördag

Idag har jag varit i stallet, kom hem 15.30 tror jag. Kompisarna hoppade och några klippte hästar. Lou Lou skakade den stackaren, hon var väldigt rädd. Hon vågade inte ens äta upp sin mat när klippmaskinen var för nära. Syster kunde dock stå lös i gången. :)
Imorgon är det dressyrträning med Basilica som gäller. Favoriten nr.2 <3

Trio!

Hej! Här kommer en bild på min underbara sköthäst Trio. Bilden är från ridskolans hemsida.

tozzimajsan.blogg.se

en blogg om star stable online, och jag kan hänga med på en kant då och då! ^^

RSS 2.0